سفارش تبلیغ
صبا ویژن

امر به معروف و نهی از منکر - 7

می‌گویند نهی از منکر چون همراه با اجبار است پس نتیجه عکس دارد! می‌گویند باید فرهنگسازی کرد و نه اجبار!

پاسخ این است که اجرای قانون همراه با اجباره. کجای دنیا قانون وجود نداره؟
تنها فرقش اینه که ما قانونمون میخواهیم بر اساس اسلام که حقانیتش بر اساس دلایل محکم و قطعی عقلی است باشه و دیگران قانونشون بر اساس چیزهای دیگه است. 

ریشه فرار از قانون اجباری بودن قانون نیست. همه جا اجرای قانون همراه با اجباره. بلکه ریشه فرار از قانون عدم فرهنگسازی صحیح قانونه. مثلا همین قوانین رانندگی که همه هم قبول دارند که لازمه اجرا بشه و به نفع دنیا و آخرت ماست و همه دنیا هم اجراش میکنند و با متخلفین رانندگی برخورد می کنند. چرا با اینکه این همه اعتراف به لزوم اجرای آن دارند خیلی از هموطنان ما اگر پلیس نباشه از قانون فرار می کنند؟
در کنار اینکه با تخلفات رانندگی باید برخورد کرد باید به شدت به فرهنگسازی اهمیت داد.

مثلا در مورد مسائل ایمنی استفاده از وسائل گازسوز مشاهده می کنیم که چون در دوره‌ای صدا و سیما و ... تلاش زیادی در مورد فرهنگسازی و اهمیت رعایت نکات ایمنی وسائل گازسوز کردند امروزه کمتر شاهد حوادث مربوط به استفاده از وسائل گازسوز هستیم.

اینکه قانون اسلام رو اجبار می‌نامند و قانون غربی رو آزادی یک تنافض شدید فکری و عقیدتی است.

پس به جای اینکه تحت تاثیر تبلیغات تناقض آمیز دیگران قرار بگیریم بهتر است کمی تامل و تفکر کنیم تا طلایی را با شیرینی مبادله نکنیم.


کلمات کلیدی : امر به معروف، نهی از منکر، امر به معروف و نهی از منکر، اجبار، قانون، اسلام، تهاجم فرهنگی، فرهنگسازی، تخلف رانندگی، پلیس، گاز، ایمنی